Jo tiden går och här händer inget.

Ibland känns det som om det inte händer något för mig på huset heller, men där är jag i stort sett varenda kväll och skaver färg med pensel, städar brädlappar, vattnar ampeln som alla byggen borde ha en, saltar vägen så att huset slipper bli sandpapper efter en vindpust. Pustar gör jag också en hel del i värmen, men till min glädje blir det lite svaligare snart och då kanske jag orkar skruva upp tempot lite.

Teglet är på nu och nu vill jag bara ha bort ställningen så att man kan se hur huset ser ut, lite svårt när man bara ser ställningen och inget annat.

Det finns nu massor med foton som jag skulle kunna ladda in, jag får väl sätta mig ned med detta en dag nu.

I dag köpte vi inredningen till tvättstugan, undrar just när den kommer bli monterad????

Snickarna tror väl fortfarande på att de ska bli “färdiga” till slutet av augusti och det är ju bättre än utlovat sista september. Men kommer nog ha lite småpill kvar i september också skulle jag tro.

Läggdags och lovar komma åter