Påsken flöt på och ett besök på akuten sinkade arbetet en aning.

Isolerade klart taket och nästan väggarna innan det började strula för mig. Långfredagen avslutades ca kl 21.00 och åkte hem för att kolla in bloggen lite, till min otursgrad hör att jag fick något i ögat efter ha kliat mig i öägonbrynet. Det tog till attt skrapa och bokstavligen sprutade tårar ur ögonen , försökte få ögat spoalt av Annika, men då hennes ögon tårar sig mer än mina då hon ska titta efter bös i ögonen var hennes hjälp inte mycket att ha.

Påskafton, började vid huset, isolera väggar och försökte få koll på vart el skulle vara, fick blunda med ögat som hade fått skit i sig, tårarna fortsatte och spruta även nu. Vid lunch bestämde jag mig för att söka läkarhjälp, Skene lasarett ville inte ta emot mig, de hade fullt upp. Fick ringa till Borås och dit kunde jag komma. Farsan skjutsade dit mig för att det tårade sig så mycket att jag inte kunde se vägen. På akuten satt det fullt med folk och väntan blev lång, efter 4 timmar och jag precis hunnit skicka hem farsan så var det dags för mig att åka hem. Jag fick ringa tillbaks farsan som kommit till Kinna redan, men han vände och vi var hemma i Örby igen vid 18.00.

Ögat sinkade mig inte mycket resterande dagar, vi fick monterat portarna från Crawford, under söndag/måndag. Jag vill påstå att Ikea har fruktansvärt bra beskrivningar, för beskrivningarna till portarna kunde man lika gärna varit utan. Antingen var det för lätta eller för svåra, jag vet inte vilket, för oss hjälpte de inte ett smack.

Några bilder från denna helgen blev det inte, batterierna i kameran var slut när jag väl kom på iden att ta foto.

/Johannes