Hej.

Man skulle lätt kunna påstå att avlastning och resning flöt på smärtfritt, men då var det först då hjullastaren kom på plats. Vi hade beställt en lokal förmåga, men då denna inte var anträffbar kvällen innan och inte heller på morgonen, så började telefon gå varm efter en ny. Lastbilen var på plats från 06.45 och 07.00 då lbC öppnade fick jag fatt på en som kom efter bara 30 minuter.

Lastbilschauffören var lite försiktig och vågade inte köra in mot Trantorp, så avlasatning fick ske från Skutesjövägen, och hjullastaren fick hjula upp detta till byggplats.

Inte nog med det lilla strul så kom firman som skulle trycka brunnen mitt i allt detta och kunde inte lugna sig på mitt önskemål, så dessa backade ut i våra nu så fuktiga marker och lyckades köra fast i kabelschakten.AAARRRGHHHH så sur jag blev. Tur vi hade hjullastare på plats.

Väggarna hann resas under gårdagen och takstolar på plats idag, så också tegellekt på ena sidan.

I helgen går jag på gles och takgips.

Johannes