Imorgon kl 0700 om allt stämmer så anländer det enda nyckelfärdiga till Villa Ekedalen, nämligen garaget. Vi börjar bygget med att resa garaget om 8x12meter, ett likadant som vi hade i Veddige. Denna gång hoppas jag att vi slipper “riva ned” en ladugård och vänta in på småtimmarna för att få lastbilen på plats. Dock är orosmomentet denna gången hjullastaren, vilken som är bokad till onsdag morgon/för middag, maskinisten till denna har jag inte pratat med idag då han inte ämnade ha på telefon, så jag har fått extra inkalla en lantbrukare med traktor och lastare som backup, men än är inte tidsfristen ute… Så troligtvis har vi 2 maskiner imorgonbitti på plats, eller så ingen.

Sune du kan sova lungt du behöver inte komma och inte renovera gräsmattan denna gången. Ta du en toddy till och du hinner ta dina egna kläder denna gången. Men du hade kul, traktorpulling……

Jaha vi får se vad morgondagen har att erbjuda.

/johannes